הצטרפו למסע קולינרי במלון דן תל אביב, חוויות אוכל ייחודיות, מזנון ארוחת בוקר עשיר.
שף ראשי
שף ראשי בוריס פאוקמן
בעל ניסיון עשיר בתחום הקולינריה בענף המלונאות בפרט. ב-11 השנים האחרונות כיהן כשף הראשי של מלון בראשית ובמקביל כשף מועדון הכדורגל חיפה. קודם לכן פאוקמן ליווה את פתיחת מלון קדמא והקים שם את כל המערך הקולינרי של המלון.
D-Breakfast
חדר האוכל המרכזי של מלון דן תל אביב מציע מזנון עשיר במיוחד, המשלב באופן מעורר תיאבון בין מגוון של טעמים, צבעים ומרקמים, כדי ליצור את אחת מארוחות הבוקר הטובות ביותר בישראל. בשעות הערב מציע המלון מבחר שופע של מנות בשריות ודגים המוגשים בסגנון בופה
פתוח לארוחת בוקר בין השעות 6:30 ל-10:00 / בימי שישי ושבת: 7:00-10:30
ארוחת ערב מוגשת בימי שישי בין השעות 19:00 ל- 21:00.